Skip to content

DENTAL CENTER ALBANIA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-08-05 13:31:25
JSON

NIPT: L82112043A
Administrator: Lionel Jahja
Objekti i Veprimtarisë: Poliklinike dentare dhe ofrimin e sherbimeve akomoduese per pacientet e shoqerise Dental Center Albania shpk.
Emërtime të tjera Tregtare: DENTAL CENTER ALBANIA
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 11/09/2018
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 000 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: II.6.A - Shërbime mjeksore parësore dhe/ose stomatologjike
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Rruga Durresit, Godina 102, shk.9, ap.67

Adresa:
1.Tirane, Rruga e Durresit, Godina Nr.102, Hyrja 9, Ap 66

2.Elbasan, Belsh, Qender, Pasuria me Nr 28/100-ND

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 05.08.2022
Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare: Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2020
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2021
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: 3 112 732,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 287 550,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:33 670 683,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:13 192 174,00
Punuar Nga : L.Kanani