Skip to content

ABC HOME
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-08-05 12:49:27
JSON

NIPT: L82112052A
Administrator: Elvana Deshati
Objekti i Veprimtarisë: Agjenci imobiliare. Zgjerim rrjeti Franchising. Studime tregu per pasuri te paluajtshme. Komisioner dhe agjensi per te tretet. Trajnim dhe konsulence ne trajtimin dhe shitjen e pasurive te paluajtshme. Konsulence per shitje dhe blerje, qiramarrje dhe qiradhenie, konsulence per dhenie marrje kredie, dhenia marrje me qira pasuri te paluajtshme, shitje dhe blerje pasuri te paluajtshme, ndermjetes per dhenie marrje kredi per blerje shitje pasuri te paluajtshme, shitje blerje biznesi, dhe çdo sherbim tjeter ne lidhje me tregun imobiliar ne te gjithe nivelet e sherbimit, etj.
Emërtime të tjera Tregtare: ABC HOME
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 06/09/2018
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femer
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Sipas vendimit te ortakut te vetëm, date 23.12.2021, eshte ndryshuar statusi i shoqerise nga aktiv ne te pezulluar.
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Njesia Administrative nr.9, Rruga Maliq Muço, Godina STAR, kati I.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 05.08.2022
Akti i themelimit dhe Statuti i Shoqerise
Kontrate e Dhurimit te Kuotave date 03.08.2020
Dokumenta Financiare: Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2018
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2019
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2020
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: -625 477,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: -750 840,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: -216 123,00
Punuar Nga : L.Kanani