Skip to content

CLEAN TAXI
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-08-06 14:23:12
JSON

NIPT: L82113034G
Administrator: Skender Fetahu
Objekti i Veprimtarisë: Shërbime në transport udhëtarësh, taxi, brenda vendit.
Emërtime të tjera Tregtare: CLEAN TAXI
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 11/09/2018
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: 1.Tirane, Automjet me targe AA 791 XB
2.Tirane, Automjeti me targe AA 527 XJ
3.Tirane, AB 615 AD
4.Tirane, AB 655 CJ
5.Tirane, Mjeti me targe AA 485 UH
6.Tirane , AB 744 CJ
7.Tirane, AB 348 AD
8.Tirane, AB 441 AD
9.Tirane, AA 497 ZX
10.Tirane, AB 509 AF
11.Tirane, AB 613 EV
12.Tirane, Automjeti me targe AA 345 XJ
13.Tirane, AB 614 AD
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: LICENCË PËR TRANSPORT UDHËTARËSH ME TAKSI -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Rruga ''Hasan Vogli'', Nr.26, Shkalla 2, Apartamenti 6

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 06.08.2022
Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare: Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2021
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: 3 583 592,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:8 520 000,00
Punuar Nga : L.Kanani