Skip to content

Makers Production
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-08-06 13:38:28
JSON

NIPT: L82113037H
Administrator: Mateus Çingi
Objekti i Veprimtarisë: Prodhim filmash te metrazhit te shkurter, te gjate dhe dokumentare.Prodhim spotesh televizive.Prodhim reklamash.Distribucion filmash.Organizim festivalesh me teme filmin.Organizim konferencash dhe koncertesh.Botim librash me tematike kinemane.
Emërtime të tjera Tregtare: Makers Production
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 12/09/2018
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 5 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Rruga Muhamet Gjollesha, 47/1, ap.2

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 06.08.2022
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Punuar Nga : L.Kanani