Skip to content

German Business Services
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-12-13 08:08:55
JSON

NIPT: L82217503H
Administrator: Simon Alexander Harm
Objekti i Veprimtarisë: Ofrimi i sherbimeve te IT per llogari te FRS Group dhe paleve te treta si Programin Software-sh, Shitje dhe Marketing lidhur me operacionet dhe sherbimet ndihmese per Tragetet dhe Portin, Shtje dhe blerje per mallrat dhe sherbimet per catering dhe Duty Free ne Shqiperi. Me qellim realizimin e objektit te aktivitetit te saj, Shoqeria mund te kryeje operacione tregtare me pasuri te paluajtshme dhe te luajtshme, si dhe te administroje, te bleje, te shese, te jape me qira shoqeri e aktivitete te tyre si dhe te kete interesa e pjesemarrje ne shoqeri te tjera, konsorciume te themeluara apo ne themelim e siper, qe kane objekt te ngjashem me objektin e aktivitetit te Shoqerise. Ne pergjithesi, Shoqeria mund te kryeje cdo veprimtari te nevojshme e te dobishme, te lejuar nga ligji per realizimin e objektit te aktivitetit te saj.
Emërtime të tjera Tregtare: German Business Services
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 14/09/2018
Rrethi: Durrës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Gjermani
Kapitali Themeltar(Lekë): 650 000,00
Numri i pjesëve: 1
Shoqëri Mëmë / Zotërues për këtë Subjekt: FRS Chartering Beteiligungsgesellschaft MBH, nje shoqeri me pergjegjesi te kufizuar, e themeluar dhe ekzistuese sipas legjislacionit gjerman, e regjistruar ne Regjistrin Tregtar te Stralsund, Gjermani, me numer regjistrimi HRB 2312, me seli ne adresen : Achtern Diek 4, 18565, HIDDENSEE ot Vitte, Gjermani, perfaqesuar nga Christian Baumberger dhe Götz Becker. Sipas Statutit te Shoqerise

Subjekti Juridik nuk ka regjistruar të dhëna në regjistrin e pronarëve përfitues RPP
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Me date 25.07.2019, me kerkese te administratorit te shoqerise, u kerkua: Pezullim i Aktivitetit. Statusi i Shoqerise kalon nga "Aktiv" ne "Pezulluar"
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durrës, Porti Detar, Terminali i Trageteve

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 13.12.2022
Statuti i Shoqerise
Ekstrakti Historik i Regjistrit te Pronareve Perfitues date 13.12.2022
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja