Skip to content

Esmeralda Llupi
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-01-28 11:45:55
JSON

NIPT: L82823001J
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Lyerje, patinime, suvatime, shtresë me pllaka.Riparime hidraulike dhe elektrike.Punime muri( gur, tull).Punime betonarme.Punime zgare hekuri dekorative, gërmime dhe sistemime dherash dhe punime hidroizolimi.Punime duralumini.
Emërtime të tjera Tregtare: Esmeralda Llupi
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 23/04/2018
Rrethi: Berat
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: I. Me date 15.08.2018, u pezullua aktiviteti i shoqerise per nje afat te pacaktuar. Statusi ndryshoi nga: “Aktiv” ne “Pezulluar”.

II. Me date 18.01.2019, u aktivizua veprimtaria e shoqerise. Statusi ndryshoi nga: “Pezulluar” ne “Aktiv”.
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Berat, Sinje MBRESHTAN Lagjja"Llupaj ", rruga kryesore, zona kadastrale 2634, numri i pasurisë 177/13, godinë 1- katëshe.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 28.01.2022
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Punuar Nga : A.Lala