Skip to content

Çezarina Osmani
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-10-16 12:33:44
JSON

NIPT: L83725007U
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Kancelari, fotokopje, riparim printerash e kompjuterash,fotokopjesh, tonera dhe rimbushja e tyre, aksesore te ndryshem.Inçizim dhe kopje CD/DVD.
Emërtime të tjera Tregtare: Çezarina Osmani
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 25/01/2018
Rrethi: Korçe
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Korçe, Lagjja 7, Rruga Floresha Myteveli, Banesa nr. 3

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 16.10.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Punuar Nga : A.Lala