Skip to content

Paola Tasho
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-02-11 13:30:29
JSON

NIPT: L83730002F
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Qender skish dhe bar - restorant, ambjente akomodimi.
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 30/01/2018
Rrethi: Korce
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: I. Me date 13.03.2018, u pushua perkohesisht aktiviteti i subjektit. Statusi ndryshoi nga: “Aktiv” ne “Pezulluar”.
II. Me date 10.01.2019, u aktivizua veprimtaria e subjektit. Statusi kthehet ne “Aktiv”.
III. Me date 18.03.2019, u pezullua aktiviteti i subjektit. Statusi u be “Pezulluar”.
IV. Me date 18.12.2019, u aktivizua veprimtaria e subjektit. Statusi behet “Aktiv”.
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Korce Drenove DARDHE Lagjja Periferike, Rruga Korce - Dardhe Km 13, Zona Kadastrale 1448, Nr 117 (Qender Skish dhe Bar-restorant)

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 11.02.2022
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala