Skip to content

Orest Potka
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-10-13 14:36:00
JSON

NIPT: L83915003N
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Transport mallrash dhe germime dheu.
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 15/03/2018
Rrethi: Korce
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Korce, Bulgarec, Lagjja Periferike, Rruga Nacionale Korce - Pogradec, Km 3, Zona Kadast

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 13.10.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Punuar Nga : A.Lala