Skip to content

Gazmire Rrodhe
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-02-17 15:54:09
JSON

NIPT: L86323801E
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Grumbullim e tregtim me pakice te bimeve medicinale, lekura dhe transport.
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 23/01/2018
Rrethi: Gramsh
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Elbasan Gramsh GRAMSH Lagjja Parku, rruga Ali Koçi, ndertese private, zona kadastrale nr. 2167, nr. pasurie 72/61

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 17.02.2022
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala