Skip to content

Ylli Xhafa
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-12-17 15:02:19
JSON

NIPT: L86423401G
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Sherbim interneti dhe rrjete televizive.
Emërtime të tjera Tregtare: YLLINET+Tv.Kabllor
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 23/02/2018
Rrethi: Diber
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Diber Shupenze HOMESH Fshati Homezh, Objekt privat 2 katesh, kati 1, me numer 17/40-ND, zone kadastrale 1958.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 17.12.2022
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala