Skip to content

Andon Koçileri
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-03-18 14:52:54
JSON

NIPT: L87023601I
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Tregti me pakice te bojrave dhe materialeve te ndertimit. Punime ndertimi, Druri, Duralumini, Hekuri, Mobileri, Tenda dielli.
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 23/08/2018
Rrethi: Devoll
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Devoll, Bilisht, Lagjja 3, Rruga Deshmoret e Devollit, Nd.9, H.1.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 18.03.2023
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Punuar Nga : A.Baja