Skip to content

Andrea Hoxha
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-05-19 09:44:52
JSON

NIPT: L87104801U
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Ofrim sherbim interneti (ISP). Tregtim i produkteve te kancelarise, pjese kembimi, printera , fotokopje, paisje sherbimi IT, tregtim paisje komjuterike, rrjeti e telekomunikacioni. Ndertim konfigurim e mirembajtje rrjetesh Wlan/Lan. Riparim pajisje elektronike. Zyre kembimi valutor. Ushtrimi i veprimtarise se agjentit te transferimit te parave i subjektit finasiar jo-banke. Ushtrimi I veprimtarise se agjentit te udhetimeve. Ofrimi te gjitha sherbimeve te telefonis fikse dhe celulare, sherbime interneti. Kancelari. Ushtrimi I veprtimtarise se agjentit postar.
Emërtime të tjera Tregtare: EA Solution
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 04/09/2018
Rrethi: Gramsh
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Ç’regjistruar
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: I. Me date 22.07.2021, u vendos: Pushim i Përkohshëm i Aktivitetit. Statusi i Shoqerise kalon nga "Aktiv" ne "Pezulluar"

II. Me date 03.02.2023, u vendos: Cregjistrim i Shoqerise. Statusi i Shoqerise kalon nga "Pezulluar" ne "Çregjistruar"
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Gramsh, Lagjja 18-Gushti, Rruga Hamit Dollani, Zona kadastrale Nr.1842 me numer pasurie 6/82

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 29.01.2021
Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 19.05.2023
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Punuar Nga : A.Lala/ A.Baja