Skip to content

Jetmira Hanaj
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-10-02 12:49:00
JSON

NIPT: L87326204J
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Sherbim pastrimi dhe Gjelberimi i qytetit,Dezinfektimi,Maska ,Rroba Pune ,Hidraulike dhe materiale te ndryshme per pune.Pompa ,Vegla Pune, Larke Xhamash ,Blerje Lulesh etj.Hartime plan biznesi, zhvillimi, keshillime, sherbime operative, sherbime te ndryshme, etj. Perde, dyer, dritare durale, sherbim operatori, mirembajtje, emertime, pastrim, rikonstruksione. Rroba pune, llaçe, suvatime, preparate kimike, kancelari, shtyrpshkrime, organizime eventesh.Sherbime recepsioni, mirembajtje dhe punime çatie, transport dheu, germime, pastrim kanali, ndertim ne fushen civile, patinime, elektrike, hidrosanitare, trajnime personeli, blerje uji, klori etj. Sherbime per rehabilitime te shesheve etj. Tregti dyshekesh, çarçafe, batanije, etj. Blerje librash per bibloteka. hartime plan biznesi, zhvillimi, keshillime, sherbime operative, sherbime te ndryshme, etj. Perde, dyer, dritare durale, sherbim operatori, mirembajtje, emertime, pastrim, rikonstruksione. Rroba pune, llaçe, suvatime, preparate kimike, kancelari, shtyrpshkrime, organizime eventesh.Sherbime recepsioni, mirembajtje dhe punime çatie, transport dheu, germime, pastrim kanali, ndertim ne fushen civile, patinime, elektrike, hidrosanitare, trajnime personeli, blerje uji, klori etj. Sherbime per rehabilitime te shesheve etj. Tregti dyshekesh, çarçafe, batanije, etj. Blerje librash per bibloteka.
Emërtime të tjera Tregtare: MILIONERT
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 26.11.2018
Rrethi: Vlore
Shteti ku vepron: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Vlore, Rruga" Misto Mele", Lagjja Lef Sallata, Pallati Gama, Kati 3

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 02.10.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Punuar Nga : L.Kanani