Skip to content

Rasim Troshku
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-02-17 15:57:15
JSON

NIPT: L87518602G
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Grumbullim tregtim bime medicinale, mjeksore, si dhe prodhime bujqesore dhe frutore.
Emërtime të tjera Tregtare: RASIM TROSHKU
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 18/01/2018
Rrethi: Elbasan
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Ç’regjistruar
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Me date 04.08.2020, subjekti u c’regjistrua nga regjistri tregtar.
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Elbasan Lunik PREVALL Lagjja Prevall, Rruga Prevall - Librazhd, objekt privat me numer 1.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 17.02.2022
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala