Skip to content

Martin Shpani
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-02-16 08:42:06
JSON

NIPT: L87726901Q
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Hoteleri-turizem, sherbime pyjore, mbareshtim i faunes se eger, hipizem dhe aktivitete te ndryshme sportive. Bar-kafe dhe restorant. Tregtim me shumice dhe pakice te artikujve te ndryshem.
Emërtime të tjera Tregtare: KLEO
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 26/03/2018
Rrethi: Diber
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Diber, KLOS PATIN Lagjja Kodra e Celes, Ndertese private 1-kateshe nr-26

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 16.02.2022
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala