Skip to content

Ervin Geraj
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-03-18 14:29:14
JSON

NIPT: L87811201R
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Shitje dhe blerje me pakice te pjeseve te kembimit,vajrave,lubrifikanteve,gomave dhe baterive etj.Pajisje elektronike,pajisje informatike dhe artikuj te ndryshem.
Emërtime të tjera Tregtare: AUTOGENERAL
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 11/04/2018
Rrethi: Kukes
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Kukes, Lagjja Nr.3, Rruga Mahmut Daci, Ndertese private Nr.3.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 18.03.2023
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Punuar Nga : A.Baja