Skip to content

Albano Volaj
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-03-18 15:01:50
JSON

NIPT: L88019701T
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Sherbime interneti ISP. Sherbime audio-video, Montim kamera sigurie dhe agjent ne shitje.
Emërtime të tjera Tregtare: Albano Volaj
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 19/06/2018
Rrethi: Malesi e Madhe
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Malesi e Madhe, Kelmend, Tamare, Rruga Pedonale Tamare, godina nr.15

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 18.03.2023
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja