Skip to content

Kadri Buçpapaj
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-11-24 15:16:34
JSON

NIPT: L89226601K
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Mobileri, prodhim, montim dhe tregtim. Punime ne ndertesa administrative dhe private. Tregtim artikuj te ndryshem. Shitje te materialeve te ndertimit dhe te mirmbajtjes te ndertesave. Arredim zyrash dhe ndertesash. Riparime ndertimi, suvatime, lyerje me boje. Ambiente gjelberimi, punime ne gjelberim (lulishte). Tregtim i te gjithe artikujve te kancelarise. Vendosje dyer dhe dritare, vendosje instalime elektrike, hidraulike etj. Eksport, import i te gjitha produkteve te lartpermendura si dhe tregtimin e tyre me shumice dhe pakice. Aktivitete te higjenizimit, te rregullimit dhe te ngjashme. Aktivitete te pastrimit dhe dezinfektimit.
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 26/06/2018
Rrethi: Tropoje
Shteti ku vepron: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Kukes, BAJRAM CURRI, Rruga Agim Ramadani, Lagjja 28-Gushti, Godina Nr 1, ZK 1347, Nr Pasurie 6/45+1-4/1, Kati i pare

Adresa:
Kukes, Bujan, DOJAN, Lagjja Dojan, Rruga Ali Jakupi, ZK 1503, Nr pasurie 38/2

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 24.11.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Punuar Nga : L.Kanani