Skip to content

PICADOR (Ish NOM&NOM)
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2019-05-11 11:28:01
JSON

NIPT: L91304047U
Administrator: Artan Shkurti, Haxhi Uzo
Objekti i Veprimtarisë: GASTRONOMI: SNACK kafe - ëmbëltore. Gjelateri. Pije të të ndryshme. Sanduiç. Akullore. Crepa. Varfer. Ëmbëlsira të gjitha llojeve. Tregti: i të gjitha llojeve, ushqimore, veshmbathje, butik, hotele, guzhina, restorante e tjera. Importe: Të gjitha llojeve, transporte, ushqimore, vashmbathje, elektrike, hidraulike, kancelari, pllaka, mjete dhe tregëtimi i tyre.
Emërtime të tjera Tregtare: PICADOR
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 03.01.2019
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 2
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: III.1.A - Leje Mjedisi e tipit C
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njësia Administrative nr.9, Rruga Don Bosko, Zona Kadastrale nr.8330, numër pasurie 9/805-N7, Pallatet Gener 2, Lokali nr.2

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik I regjistrit tregtar (29.03.2019)
Statuti I shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala