Skip to content

FINANCA JOTE
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2019-05-11 11:28:01
JSON

NIPT: L91307004G
Administrator: Erald Shuaipi, Natasha Shuaipi
Objekti i Veprimtarisë: Asistencë dhe shërbim kontabël, regjistrim të dhënash kontabël, konsulencë në fushën fiskale, shërbime të konsulencës financiare, shërbime të konsulencës të bazuara në ekspertiza kontabël, menaxhim i risqeve të informacionit, shërbime të kontrollit të menaxhimit, investigim detyrimesh dhe të drejtash në situata problemesh midis palëve, shërbime për transaksionet e blerjes dhe shitjes së kapitaleve, shërbime të përfaqësimit të shoqërive të huaja, konsulencë manaxheriale dhe organizative. rekrutim dhe trajnim profesional dhe shërbime të lidhura me to si dhe të gjitha aktivitetet e ligjshme që do të konsiderohen të nevojshme për përmbushjen e objektit të saj.
Emërtime të tjera Tregtare: FINANCA JOTE
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 03.01.2019
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 2
Femër/Mashkull: 1 Mashkull/1 Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga "Mihal Duri", Pallati 58, Shkalla 1, Kati 2, Apartamenti 4

Faqja Web:
http://financajote.com

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik I regjistrit tregtar (30.03.2019)
Kontrate dhurimi pjesesh kapitali 13.03.2019
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala