Skip to content

KALBAJ
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2019-05-11 11:28:01
JSON

NIPT: L91307007H
Administrator: Arijana Kalbaj
Objekti i Veprimtarisë: Zyrë këmbimi valutor. Ushtrim i veprimtarisë së transferimit të parave në emër dhe për llogari të subjektit financiar jobankë AK-INVEST sh.a.
Emërtime të tjera Tregtare: KALBAJ
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 04.01.2019
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 500 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njësia Administrative Nr. 7. Rruga Durrësit, Pallati ''Nord Konstruksion'', Kati Përdhe

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik I regjistrit tregtar (30.03.2019)
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala