Skip to content

T-C 1996
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2019-05-11 11:28:01
JSON

NIPT: L91307009A
Administrator: Tatjana Commone
Objekti i Veprimtarisë: Shoqëria ka si objekt të veprimtarisë së saj :Import, exsport, tregtim dhe shitje materiale, aksesorë të ndryshëm të të gjitha mallrave industriale, kryesisht mallra të veshmbathjes. Rrobaqepsi, në fushën e prodhimit dhe konfeksionimit të veshjeve, Fason.
Emërtime të tjera Tregtare: T-C 1996
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 03.01.2019
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Autostrada Tiranë-Durrës, Godinë 3 katëshe, Zona kadastrale nr 2679, volumi 2, faqe 66, Nr pasurie 39/24/1

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik I regjistrit tregtar (30.03.2019)
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala