Skip to content

SOEN
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2019-05-11 11:28:01
JSON

NIPT: L91307032L
Administrator: Sofien Bardhi
Objekti i Veprimtarisë: 1. Përdorimi civil, tregëtimi i lendëve plasëse. Ofrimi i shërbimeve, per palët e treta në lidhje me perdorimin civil të lëndëve plasese, në përputhje me legjislacionin në fuqi. Çdo veprim tjetër të lejuar nga ligji që ka të bëjë me menaxhimin dhe përdorimin civil të lëndëve plasëse. Çdo veprimtari tjetër e ligjshme.
Emërtime të tjera Tregtare: SOEN
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 03.01.2019
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njësia Bashkiake nr. 5; Rruga "Ismail Qemali"; Pallati 27/1; Shkalla 2; Apartamenti 13; Kati i Parë.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik I regjistrit tregtar (29.03.2019)
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala