Skip to content

HISAR TRAVEL ALBANIA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2019-05-11 11:28:01
JSON

NIPT: L91307047M
Administrator: Ismail Hasa
Objekti i Veprimtarisë: Organizimi i udhëtimeve turistike, veçanërisht Umres, organizuara në grupe ose individuale. Shoqëria do të shërbejë si Agjenci turistike, operator turistik, ndërmjetës për shitjen e paketës së shërbimeve për kryerjen e Umres, aplikime për vizat përkatëse etj... Do të kryejë rolin e ndërmjetësuesit për shit/blerjen e biletave të avionit/trenit/autobuzit... Do të jetë ndërmjetësuese për marrëveshjet e akomodimit në hotel të klientëve. Mund të hyjë në tratativa dhe biznese me shoqëri të tjera që kanë të njëjtin objekt veprimtarie për tëe realizuar fitime në fushat e përmendura në këtë nen si për shembull agjenci turistike, transporti duke marrë dhe vënë në dispozicion me qira totale ose të pjesshme mjete transporti, rezervimi i dhomave në hotelet turistike, dhe shërbimet e lidhura me pritjen turistike, si organizimi i vizitave në qytete, muze, monumente, vende të shenjta etj, shërbimi i guidepërkthyesve/ shoqëruesve; Këto shërbime mund të kryhen të grupuara ose individuale, të programuara paraprakisht ose sipas dëshirës së klientëve. Shoqëria, mund të kryejë për përmbushjen e qëllimeve të saj çdo lloj operacioni tregtar. blerje pasuri të luajtshme apo të paluajtshme, t'i marrë ose t'i lëshojë me qera, të marrë tenderin e tyre. Mund të vendosë pasuri të luajtshme dhe të paluajtshme, t'a hipotekojë këtë pasuri në rregjistrin e pasurive të paluajtshme në emër të saj. Përfitojë, transferojë, të marrë apo japë me qera, të blejë dhe shesë, si dhe të kontraktojë, të drejtën e markës. patentës, liçencës, dhe të drejtat e tjera që janë të ngjashme me këto. Marrja pjesë nëpër ankande dhe tendera. si dhe të bëjë shërbime që kanë lidhje me objektin e veprimtarisë së saj. Pregatitja e projekteve investuese dhe trajnime fizibilituese, si dhe t'i menaxhojë ato. Blerje pasuri të luajtshme apo të paluajtshme. t'i marrë ose t'i leshojë me qera, të marrë tenderin e tyre. Përfitojë, transferojë, të marrë apo japë me qera. të blejë dhe shesë, si dhe të kontraktojë, të drejtën e markës, patentës, liçencës, dhe të drejtat e tjera që janë të ngjashme me këto. Shoqëria, siç mund të ushtrojë punët që tregohen ne objektin e veprimtarisë së saj, brenda dhe jashtë vendit, ashtu edhe mund të marrë pjesë, të përfitojë apo të transferojë nga/të palët e tjera, mund të marrë pjesë në kapitalet e personave juridike dhe fizikë, të vendit apo të huaj, të krijuar ose që krijohen me qëllim tregtie, industrie, etj., në lidhje me këto fusha.
Emërtime të tjera Tregtare: HISAR TRAVEL ALBANIA
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 03.01.2019
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 3
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Kashar, MËZEZ, Rruga Kasem Shima, Nr. 26, Mëzez Kodër

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik I regjistrit tregtar (29.03.2019)
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala