Skip to content

GOLD SECURITY
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2019-05-11 11:28:01
JSON

NIPT: L91308019M
Administrator: Arben Novaku
Objekti i Veprimtarisë: Sigurimi fizik i objekteve shtetërore dhe private, i personave, si dhe i veprimtarive social-kulturore sportive, fetare e politike. Projektim, zbatim, shitje, mirëmbajtje dhe instalim sistemesh elektronike të sigurisë dhe të mbrojtes pasive. Shoqëria do të kryejë aktivitetin e mëposhtëm, në të gjithë territorin e Republikës të Shqipërisë.
Emërtime të tjera Tregtare: GOLD SECURITY
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 05.01.2019
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Kashar YZBERISH Rruga "Teodor Keko", Banesa nr 3-D Shkalla 3, Kati i parë

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik I regjistrit tregtar (30.03.2019)
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala