Skip to content

Granit SHA Shkup 2 Dega Tiranë
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-08-25 08:05:32
JSON

NIPT: L91308021B
Administrator: Orce Mangarovski
Objekti i Veprimtarisë: Ndërtimi i rrugëve, autostradave. Ndërtimi i objekteve civile dhe industriale. Ndërtimi i i të gjitha llojeve të punimeve speciale të ndërtimit. Mirëmbajtja e rrugëve dhe autostradave. Punimi i ujësjellsave dhe kanalizimeve.
Emërtime të tjera Tregtare: Granit SHA Shkup 2 Dega Tiranë
Forma ligjore: Degë të Shoqërive të Huaja
Regjistruar: 08.01.2019
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Maqedoni e Veriut
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Shënime: Kapitali i shoqërisë është 941137483 MKD (denar maqedonas) dhe është konvertuar në lekë me kursin e këmbimit të datës 08.02.2020.
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga "Shyqyri Brari", Pallati Fleg 1, kopshti zoologjik 1045, Tiranë

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik I regjistrit tregtar (30.03.2019)
Statuti I shoqerise Granit Sha Shkup
Ektrakti I te dhenave te shoqerise se huaj
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala