Skip to content

ALB BRIGHT
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-07-29 10:03:43
JSON

NIPT: L91308036C
Administrator: Ilir Vojka
Objekti i Veprimtarisë: Tregtim me shumicë dhe pakicë të artikujve të ndryshëm industrial dhe ushqimore, kopshtari, makineri dhe paisje bujqësore, import- export. Prodhimin, shitjen me shumicë dhe pakicë të produkteve bujqësore, agro-ushqimore dhe ushqimore të përpunuara dhe aktivitete funksionale plotësuese, përfaqësimin dhe tregtimin i produkteve jo ushqimore. Shërbime në fushën e ndërtimit, shërbime dhe teknologji, kujdesje dhe magazinim. Zyrë asistence, ndërmjetësim punësimi.
Emërtime të tjera Tregtare: ALB BRIGHT
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 07/01/2019
Rrethi: Durrës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durrës, Rruga Pavarësia,Ndertesa nr 347, Hyrja nr 7, Apartamenti 7

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 29.07.2022
Statuti i Shoqerise
Kontrate Shitje Kuotash date 09.02.2019
Kontrate Shitje Kuotash date 24.05.2019
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala/ A.Baja