Skip to content

EDIL GHES 2019
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2019-05-11 11:28:01
JSON

NIPT: L91308040H
Administrator: Orges Kurti
Objekti i Veprimtarisë: Meremetime, suvatime, lyerje dhe shërbime të ndryshme të konstruksioneve të banesave. Transport mbeturinash. Blerje e shitje materialesh të ndryshme. Shërbimi për investitorët dhe këshillime për investime. Administrimi i pasurive të paluajtshme me porosi. Punime në fushën e ndërtimit të lidhura me ngritjen e ndërtesave për banim dhe tregtare. Përgatitja e terreneve për ndërtim. Shoqëria mund të ndryshojë emërtimin, selinë, objektin e veprimtarisë së saj, me vendim të ortakut të vetëm. Për kryerjen e veprimtarive të saj shoqëria do të hapë objekte e njësi shërbimi dhe do të bashkepunojë me persona fizikë dhe juridikë vendas dhe të huaj.
Emërtime të tjera Tregtare: EDIL GHES 2019
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 05.01.2019
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njësia Bashkiake nr.7, Rr. Vëllezërit Manasterliu, Pallati Nr.2, Shk.2, Ap.1, Zona Kadastrale 494

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik I regjistrit tregtar (30.03.2019)
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala