Skip to content

HOTEL FIX
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2019-05-11 11:28:01
JSON

NIPT: L91308503K
Administrator: Milazim Meta
Objekti i Veprimtarisë: Hoteleri, turizëm. Veprimtari në fushën e strukturave akomoduese. Shërbime hotelerie dhe turistike të të gjitha llojeve përfshirë organizim ekskursionesh, shërbime dhe rezervime hotelesh brenda dhe jashtë vendit dhe transport turistësh. Bar – Restorant. Punime ndërtimi, rikonstruksioni, etj. Shoqëria sipas nevojave të aktivitetit ka të drejtën e ushtrimit të çdo aktiviteti të ligjshëm, të lejueshëm për formën e shoqërisë, e cila nuk ndalohet me ligj (sipas nenit 7 të Ligjit nr. 9901, dt. 14.04-08).
Emërtime të tjera Tregtare: HOTEL FIX
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 04.01.2019
Rrethi: Durrës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 4
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durrës, RRASHBULL SHKALLNUR Shkëmbi Kavajës, Zona Kadastrale 3385, Nr. Pasurisë 578/242, Hotel FIX

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik I regjistrit tregtar (30.03.2019)
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala