Skip to content

MARKET NESIMI
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2019-05-11 11:28:01
JSON

NIPT: L91311036R
Administrator: Luan Nesimi
Objekti i Veprimtarisë: Tregti me pakicë të artikujve të ndryshëm ushqimore, import export të mallrave ushqimore, si dhe të gjitha llojet e mallrave të tjerë. Tregëtim artikuj të ndryshëm industriale. Tregëtim artikuj të ndryshëm bujqësore e blegtorale. Tregëtim fruta-perime etj.
Emërtime të tjera Tregtare: MARKET NESIMI
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 10.01.2019
Rrethi: Kamëz
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Kamëz, Rruga WW Bush, Ndërtesa 3-katëshe, Kati i parë, Zona Kadastrale 2066, pasuria nr. 46.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik I regjistrit tregtar (03.04.2019)
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala