Skip to content

METECNO ALBANIA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2019-05-11 11:28:01
JSON

NIPT: L91311039S
Administrator: Lorence Bregasi, Amedeo Forte
Objekti i Veprimtarisë: Prodhimin, shitjen, montimin, tregtimin, import-eksport të materialeve të ndërtimit dhe dhënia me qira e materialeve të ndërtimit, përfshirë pa u kufizuar e materialeve për industrinë e ndërtimit parafabrikate, për ndërtimet civile, industriale, tregtare, rezidenciale dhe për agrikulturën, për llogari të shoqërisë dhe për llogari të palëve të treta; tregtimi për llogari të shoqërisë ose për llogari të palëve të treta të lëndës së parë, aksesorëve, impianteve teknologjike, produkte të përfunduara dhe gjysëm të përfunduar, makineri dhe shërbime. Shoqëria ka për objekt gjithashtu transaksionet e pasurive të luajtshme, të paluajtshme dhe tregtare industriale dhe financiare, instrumentale për zhvillimin normal të objektit të shoqërisë, përfshirë pjesëmarrjen në shoqëri me objekt aktiviteti të njëjtë ose të lidhur me të shoqërisë, me saktësimin që aktiviteti financiar të mos zhvillohet kundrejt publikut.
Emërtime të tjera Tregtare: METECNO ALBANIA
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 08.01.2019
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi, Itali
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Shoqëri Mëmë / Zotërues për këtë Subjekt: “Metecno” s.p.a, një shoqëri e së drejtës italiane, regjistruar pranë regjistrave tregtarë të Republikës së Italisë me numër fiskal Nr. 00771620150, përfaqësuar sipas vendimit të asamblesë së përgjithshme të shoqërisë datë 28.09.2018 nga Z. Amedeo Forte, shtetas italian (Sipas Statutit të shoqërisë tregtare me përgjegjësi të kufizuar “Metecno Albania” sh.p.k, datë 08.01.2019, të dorëzuar në QKB).
Lloji i pronësisë: Mikse (Shqiptare&E huaj)
Nr. i administratorëve: 2
Femër/Mashkull: 1 Femër/1 Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga "Ismail Qemali", Nd. 11/1, Shk. 1, Ap. 1, Tiranë, Shqipëri.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik I regjistrit tregtar (03.04.2019)
Statuti I shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala