Skip to content

2-AN GAS
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2019-05-11 11:28:01
JSON

NIPT: L91311042P
Administrator: Ervis Bardhoshi
Objekti i Veprimtarisë: Tregtim i gasit të lëngshëm natyrore me pakicë dhe shumicë, Blerje dhe shitje të bombulave të gasit GLN. Import - eksport të tekstileve, rrobave. Import të pllakave dhe hidrosanitareve. Blerje dhe shitje të çisternave të gasit.
Emërtime të tjera Tregtare: 2-AN GAS
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 07.01.2019
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Kashar, Rruga Teodor Keko, Godinë 1 -Katëshe Nr. 1, Kati I, Zona Kadastrale 3869. Tiranë e re

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik I regjistrit tregtar (03.04.2019)
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala