Skip to content

3T TRADING
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2019-05-11 11:28:01
JSON

NIPT: L91311044I
Administrator: Gian Luca Testa
Objekti i Veprimtarisë: 1. Përpunim materiale çeliku. inoksi për pajisje e makineri. Prodhim makinerish të ndryshme me struktura çeliku dhe inoksi. 2. Përpunim material dhe makinerish të ndryshme me struktura çeliku dhe inoksi nën regjimin e përpunimit aktiv. 3. Aredim lokal e restorante. 4. Tregti pajisje të ndryshme për bar-restorante. 5. Tregti mallrash dhe materialeve të ndryshme përveç alimentarëve. 6. Import - Export të mallrave dhe materialeve të ndryshme.
Emërtime të tjera Tregtare: 3T TRADING
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 10.01.2019
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Itali
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 000 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Farkë, Selitë, Rruga "Rrapo Hekali", (pranë qendrës Eleonore), Nr. Pasurie 109/24, në Zonën Kadastrale 3292, kati i dytë, zyra nr. 4.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik I regjistrit tregtar (03.04.2019)
Statuti I shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala