Skip to content

T2 INT
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2019-05-11 11:28:01
JSON

NIPT: L91324030L
Administrator: Enton Milja
Objekti i Veprimtarisë: Punime dheu, murature, betonimi. Ndërtime punësh civile, industriale, turistike. Tregtim mallra industriale, karburante. Transport mallra dhe udhëtarësh brenda e jashtë vendit. Shfrytëzim gurë gëlqëror dhe mbushës, prodhim inertesh dhe tregtim të tyre. Hidrokarbure, import-eksport, furnizim vendosje makinerish. Konsulencë.
Emërtime të tjera Tregtare: T2 INT
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 21.01.2019
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga Muhamet Gjollesha, hyrja 8, Ndërtesa 59

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik I regjistrit tregtar (15.04.2019)
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala