Skip to content

Electra Infrastructure
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-10-14 14:39:31
JSON

NIPT: L91408028O
Administrator: Tamar Gabay, Gil Tadmor
Objekti i Veprimtarisë: Civile, industriale dhe të gjitha llojet e punëve konkrete. Rikonstruksioni dhe mirëmbajtja e ndërtesave industriale dhe civile, mirëmbajtja e fasadave. Rrugët. Autostrada mbikalimet tramvaj, metro, aeroporte, tunele. Punime nëntokësore, ura dhe punime arti, Diga, furnizues uji. gazsjellës, punime kullimi etj.
Emërtime të tjera Tregtare: Electra Infrastructure
Forma ligjore: Degë të Shoqërive të Huaja
Regjistruar: 08.02.2019
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Izrael
Kapitali Themeltar(Lekë): 16 451 526 100,00
Shoqëri e huaj për këtë subjekt: Electra infrastructure, një shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, e regjisturar më datë 13.02.1989 dhe që funksionon sipas ligjeve të Izraelit, me numër regjistrimi 511365215, me adresë në Haomanut, Netanya, Izrael (Sipas Autoritetit të Korporatave Izrael, datë 31.01.2019)
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 2
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Shënime: Kapitali i shoqërisë është 132.695.000 euro dhe është konvertuar në lekë me kursin e këmbimit të datës 14.10.2020.
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njësia Bashkiake Nr. 2, Rruga Themistokli Gërmenji, Nr. 3/2, 1001

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 03.12.2019
Te dhenat e shoqerise se huaj 31.01.2019
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala