Skip to content

Global Masters Group
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2019-12-25 13:52:29
JSON

NIPT: L91412032Q
Administrator: Santiliano Borizani
Objekti i Veprimtarisë: Objekti i veprimtarisë së shoqërisë është, import-eksport transport dhe tregtimin me shumicë dhe pakicë i vajrave lubrifikant, filtrave dhe pjesëve të këmbimit për automjete, import export automjetesh dhe dhënie me qera, servis makinash kryerje shërbimesh të makinave dhe makinerive, import-export dhe transport të hidrokarbureve përfshirë dhe bitumin për të tretë, blerje shitje dhe qera pronash dhe pasurive të paluajtshme, elektroshtëpiake, hidrosanitare, sisteme sigurie dhe mbrojtje nga zjarri pajisje elektronike, import eksport shitje blerje mjetesh lundruese, studio projektimi zbatimi, supervizimi, rikonstruksione dhe mirëmbajtje rrugësh dhe objektesh ndërtimi, administrim objektesh, import eksport materialesh ndërtimi vegla pune pajisje dhe veshmbathje. Shërbime Transporti kombëtar dhe ndërkombëtar, krijimi blerja dhe menaxhim të organizatave sportive, salla lojrash për të gjitha moshat si dhe ekport, import të materialeve sportive, blerje shitje riparime të pajisjeve elektrike dhe hidraulike, import eksport mallrash ushqimor, pijeve alkolike dhe energjike, kafe, cigare. Import eksport tregtim të produkteve bujqësore. Shoqëria mund të kryejë dhe veprimtari të tjera të ligjshme e të mundshme që drejtoria e shoqërisë do ti gjykojë të nevojshme. Organizim eventesh si dhe import eksport dhe tregtim të materialeve që përdoren për eventet, import eksport të produkteve farmaceutike, kozmetike etj. Import, eksport tregtim të materialeve dekorative, lodra për fëmijë, pajisje kancelarie, materiale peshkimi.
Emërtime të tjera Tregtare: Global Masters Group
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 05.02.2019
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 3 500 000,00
Numri i pjesëve: 3 500
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Xhersiana Borizani, Eriola Tole, Endrit Gallo
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: VIII.1.A - Tregëtimi me shumicë i naftës, gazit, nënprodukteve përfshirë ato bio si dhe lëndët djegëse
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga Sabaudin Gabrani, ndërtesë private, pasuri me numër 5/302, vol.8, fq.239, zona kadastrale 8240

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 05.12.2019
Akti i themelimit
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala