Skip to content

Demir-Babos
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2019-12-25 13:52:29
JSON

NIPT: L91413016Q
Administrator: Abdurrahman Demir
Objekti i Veprimtarisë: Import-eksport si dhe tregëtim me shumicë dhe pakicë për pjesë këmbimi auto, filtra, aksesorë, vajra lubrifikantë, graso për mjete motorike të të gjitha llojeve dhe kategorive, riparime, tapiceri, lyerje, pjesë këmbimi për mjete të rënda, dhënie me qira. Import eksport dhe tregëtim me shumicë e pakicë të materialeve të ndërtimit hidrosanitare, elektrike, energjitike, elektroshtëpiake, tekstile. Projektim dhe zbatim të punimeve të ndërtimit dhe montim në godina banimi, civile, industriale, ujësjellës, kanalizime të ndryshme. Import-Eksport dhe tregëtim me shumicë e pakicë të artikujve të ndryshëm ushqimore. Veprimtari në fushën e turizmit, hotel, bar restorant. Shoqëria mund të kryejë çdo aktivitet tjetër të nevojshëm apo të dobishëm për realizimin e qëllimeve të saj përfshirë edhe aktivitetin e ofrimit të shërbimeve, tregtimin, importin dhe eksportin e mallrave dhe shërbimeve. Për të arritur objektin e saj, Shoqëria mund të realizojë drejtpërdrejtë apo në mënyrë të tërthortë çdo lloj pjesëmarrje në shoqëri të tjera shqiptare apo të huaja, si edhe të hyjë ne marrëdhënie kontraktore, bashkëpunimi ose ortakërie me persona të tretë, private ose publike, vendas ose të huaj.
Emërtime të tjera Tregtare: Demir-Babos
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 11.02.2019
Rrethi: Vorë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Turqi
Kapitali Themeltar(Lekë): 3 500 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Endri Polisi, Besim Subashi, Murat Demir
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: VIII.1.A - Tregëtimi me shumicë i naftës, gazit, nënprodukteve përfshirë ato bio si dhe lëndët djegëse
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Vorë, Autostrada Tiranë-Durrës, Km 10, Godina nr. 86, përballë City Park.

Faqja Web:
www.babos.al

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 09.12.2019
Statuti i shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala