Skip to content

NEO & QUALITY Dega në SHQIPËRI
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-02-08 16:00:55
JSON

NIPT: L91426015E
Administrator: Onur Vural
Objekti i Veprimtarisë: Shërbime produksioni kinematografik. Projektim, inçizim dhe regjistrim për filma, seriale, dokumentare, reklama promocionale etj. Shërbime Broadcast për montim, dublim, regjistrim dhe shërbime teknike për transmetime drejtëpërdrejtë. Tregtim i serialeve dhe filmave turq. Shërbime për skenari dhe agjenci aktorësh. Shitje e produkteve dhe shërbimeve on line në Shqipëri dhe jashtë saj.
Emërtime të tjera Tregtare: NEO & QUALITY Dega në SHQIPËRI
Forma ligjore: Degë të Shoqërive të Huaja
Regjistruar: 26.02.2019
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Kosove
Kapitali Themeltar(Lekë): 121 910,00
Shoqëri e huaj për këtë subjekt: NEO & QUALITY L.L.C., një shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, e regjistruar më datë 21.12.2016 dhe që funksionon sipas ligjeve të Republikës së Kosovës, me numër unik identifikues 810975633, nr. biznesit 71344681 dhe nr fiskal 601722053, me adresë në Prizren, HYSEN REXHEPI Nr. 11, me përfaqësues ligjor Onur Vural (Sipas të dhënave të ARBK (Agjencisë së Regjistrimit të Bizneseve të Kosovës) deri më datë 23.12.2019).
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Shënime: Kapitali i shoqërisë është 1000 euro dhe është konvertuar në lekë me kursin e këmbimit të datës 08.02.2020.
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga Kodra e Diellit, Ndërtesa 23, Hyrje 13, Apartamenti 1

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 23.12.2019
Statuti I shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala