Skip to content

KOSOVO - OLIM
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-02-15 14:45:00
JSON

NIPT: L91504007V
Administrator: Aldo Gaeta
Objekti i Veprimtarisë: Tregti me shumicë e lëndëve djegëse të ngurta, të lëngëta ose të gazta dhe produkteve të lidhura me to. Tregtia me pakicë e karburantit për automjete në dyqane të specializuara. Transporti rrugor i mallrave.
Emërtime të tjera Tregtare: KOSOVO - OLIM
Forma ligjore: Degë të Shoqërive të Huaja
Regjistruar: 04.03.2019
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Kosove
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 220 900,00
Shoqëri e huaj për këtë subjekt: KOSOVO - OLIM SH.P.K, një shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, e regjistruar më datë 01.02.2018 dhe që funksionon sipas ligjeve të Republikës së Kosovës, me numër unik identifikues 810090431, me adresë në Prishtinë, Rustem Statovci nr. 23, e përfaqësuar nga Aldo Gaeta (Sipas të dhënave të Agjencisë së Regjistrimit të Bizneseve të Kosovës deri më datë 07.01.2020)
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Shënime: Kapitali i shoqërisë është 10000 euro dhe është konvertuar në lekë me kursin këmbimit të datës 07.02.2020.
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga Karl Gega, Pallati 25, ap. 3

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 07.01.2020
Statuti i shoqerise se huaj
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala