Skip to content

Oriental City Group Albania
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-02-17 13:13:18
JSON

NIPT: L91505040V
Administrator: Ching Tak Tsoi
Objekti i Veprimtarisë: Ofrimi i shërbimeve të pagesave dhe transferimit të parave përmes skemave të kartave të pagesës ndërkombëtare. Shërbimet e pagesave të ofruara përmes kanaleve të telekomunikacionit si SMS, USSD, zëri, etj, si dhe shërbimet e pagesave nga telefoni celular. Këto shërbime do t'u mundësojnë klienteve që të bëjnë pagesa të ndryshme përmes telefonave celulare ose sistemeve POS. Ofrimi i shërbimeve teknologjike të sistemeve të standardizimit të pagesave dhe ofrimi i shërbimeve mbështetëse për sistemet e kartave të pagesave. Teknologji informacioni në sektorin financiar dhe atë bankar. Teknologji informacioni. Zgjidhje telekomunikimi. Zgjidhje hardware dhe software. Shoqëria gjithashtu do të zhvillojë aktivitete për të përshtatur dhe ndihmuar aktivitetet e lartpërmendura. Shërbime konsulencë. Konsulencë për teknologjinë IT në sektorin financiar dhe atë bankar në vecanti. Importi dhe eksporti, tregtia e artikujve të ndryshëm, makinerive, pajisjeve dhe produkteve për vete dhe për palë të treta. Çdo veprimtari te lejuar me ligj.
Emërtime të tjera Tregtare: Oriental City Group Albania
Forma ligjore: Degë të Shoqërive të Huaja
Regjistruar: 05.03.2019
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Tajlande
Kapitali Themeltar(Lekë): 179 473 186,00
Shoqëri e huaj për këtë subjekt: Oriental City Group (Thailand) Co., Ltd, një shoqëri e themeluar më datë 15.09.2004 dhe që funksionon sipas ligjeve të Tajlandës, me adresë në Bangkok Metropolis, Nr. 21, TST Tower Building, 24th floor, vibhavadi Rangsit Road, rrethi Chatuchak, e përfaqësuar nga Chanchai Lerdsakultong, Hak Keung Andy Sung dhe Chun Fai Yu (Sipas Zyrës së Regjistrimit të Shoqërive dhe Partnershipeve Bangkok, Metropolis, datë 06.12.2018)
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Shënime: Kapitali i shoqërisë është 50500000 baht tajlandeze dhe është konvertuar në lekë me kursin e këmbimit të datës 08.02.2020.
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga "Dëshmoret e 4 Shkurtit", Nr. 5, Ndërtesa Sky Tower, Kati 8, Ap. Nr. 84

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 07.01.2020
Statuti i shoqerise se huaj
Çertifikata e regjistrimit te shoqerise se huaj
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala