Skip to content

GEOTEC S.P.A-Dega ne Shqiperi
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-02-17 14:37:34
JSON

NIPT: L91508024I
Administrator: Francesco Di Marzo
Objekti i Veprimtarisë: Studimi dhe kërkimi në fushën e gjeofizikës, gjeoteknikës, gjeo - diagnostikës; matjet sizmike të aplikuara në inxhinierinë dhe eksplorimin tokësor dhe detar të nëntokës për kërkime minerare dhe gurore; shërbime gjeofizike të çfarëdolloji; shërbime për shpime dhe shpime me sonda, gërmime dhe punime në tokë; ndërtimi i puseve; konsolidime të terrenit dhe vepra të posaçme nëntokësore; shtylla themelesh; vepra ndërtimi; pjesëmarrje ne tendera publike dhe private të çdo lloji.
Forma ligjore: Degë të Shoqërive të Huaja
Regjistruar: 08.03.2019
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Itali
Kapitali Themeltar(Lekë): 188 716 680,00
Shoqëri e huaj për këtë subjekt: GEOTEC SPA, një shoqëri aksionare, e themeluar më datë 22.12.1986 dhe që funksionon sipas ligjeve të Italisë, me numër regjistrimi dhe kod fiskal 00712630706, me seli në Campobasso (Cb) Via Giuseppe Barbato, 20 Cap 86100, me administrator Luigi Di Marzo (Sipas Zyrës së Regjistrimit të Shoqërive, Dhoma e Tregtisë së Molisë, datë 08.02.2019)
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Shënime: Kapitali i shoqërisë është 1548000 euro dhe është konvertuar në lekë me kursin e këmbimit të datës 08.02.2020.
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga Abdyl Frashëri, Pallati 31

Adresa:
Gjirokastër, Lagjja 18 Shtatori, Godinë 3 katëshe

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 09.01.2020
Te dhena identifikuese te shoqerise se huaj, Dhoma e Tregtise se Molise 08.02.2019
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala