Skip to content

AGORA SECURITIES
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-02-15 14:45:00
JSON

NIPT: L91525022I
Administrator: Besmir Masha
Objekti i Veprimtarisë: Blerja dhe shitja e titujve me porosi të klientit. Blerja dhe shitja e titujve në emër ose për llogari të vet. Administrimi i portofolit të titujve në emër të një klienti që është pronar i portofolit. Veprimtaria e këshillimit për investime në tituj. Dhurimi, shkëmbimi dhe dhënia hua e titujve. Shitja me qëllim riblerje e titujve dhe/ose anasjelltas. Si dhe çdo veprimtari që ka të bëjë me përmbushjen e objektit si më lart.
Emërtime të tjera Tregtare: AGORA SECURITIES
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 20.03.2019
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 6 000 000,00
Numri i pjesëve: 6 000
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Florian Selmanaj, Besmir Masha, Nensi Shyti
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njësia Bashkiake nr.7, rruga "Ndre Mjeda", kompleksi "Magnet", pallati "Perseu", njësia 7/25

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 16.01.2020
Akti I themelimit
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala