Skip to content

AHT GROUP AG
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-02-15 14:45:00
JSON

NIPT: L91527008G
Administrator: Ulrich Dieter Sammet
Objekti i Veprimtarisë: Mbajtja e detyrave të holdingut dhe detyrave të konsulencës së menaxhimit.
Forma ligjore: Degë të Shoqërive të Huaja
Regjistruar: 27.03.2019
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Gjermani
Kapitali Themeltar(Lekë): 128 005 500,00
Shoqëri e huaj për këtë subjekt: ATH GROUP AG, një shoqëri aksionare, e themeluar më datë 05.07.2000, me numër HRB 14397, me adresë në Baumstrabe 25, 45128 Essen, me kapital 1.050.000 euro (Sipas dokumentit të regjistrit tregtar të Gjykatës së Rrethit Essen, datë 09.01.2019, të dorëzuar në QKB).
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Shënime: Kapitali i shoqërisë është 1050000 euro dhe është konvertuar në lekë me kursin e këmbimit të datës 08.02.2020.
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njësia Administrative Nr.5, Rruga Perlat Rexhepi, Nd.10, H.27, Ap.18, 1019

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 20.01.2020
Dokument i regjistrit tregtar të Gjykatës së Rrethit Essen, datë 09.01.2019
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Punuar Nga : A.Lala