Skip to content

Betomall Shpk - Dega në Shqipëri
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-02-15 14:45:00
JSON

NIPT: L91611033C
Administrator: Aldo Leci
Objekti i Veprimtarisë: "Call center, suport live, shërbim klienti marketing dixhital. Gjithashtu në përputhje me legjislacionin shqiptar, shoqëria mund të kryeje çdo veprimtari që lidhet drejtpërdrejt ose tërthorazi, apo që ndërvaret ose lidhet me aktivitetet e renditura më sipër''.
Emërtime të tjera Tregtare: Betomall Shpk - Dega në Shqipëri
Forma ligjore: Degë të Shoqërive të Huaja
Regjistruar: 11.04.2019
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Malte
Kapitali Themeltar(Lekë): 17 067 400,00
Shoqëri e huaj për këtë subjekt: BETOMALL LIMITED, një shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, e themeluar më datë 05.11.2009, me numër regjistrimi C 48099, me seli në Northfields, Apartamenti 2, Bulevardi Indipendence, Mosta MSTT9026, Maltë, e përfaqësuar nga David Meli (Sipas Çertifikatës së regjistrimit të shoqërisë me përgjegjësi të kufizuar, Akti i shoqërive 1995 Maltë, datë 02.04.2019)
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Shënime: Kapitali i shoqërisë është 140000 euro dhe është konvertuar në lekë me kursin e këmbimit të datës 08.02.2020.
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Bulevardi "Dëshmorët e Kombit", Kullat Binjake, Kati 2, KP 1001, Tiranë, Shqipëri

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 27.01.2020
Çertifikata e regjistrimit të shoqërisë me përgjegjësi të kufizuar 02.04.2019
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala