Skip to content

VEGJI GJUTA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-05-26 12:09:20
JSON

NIPT: L91703042K
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Pastrim pusesh uji, Hapje pusesh uji dhe kerkime gjeologjike, transport uji e produktesh ushqimore,
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 03/05/2019
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Tirane, Kamez, Automjet me targa AA 729 AS
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Kamez, Lagjja Nr.4, Rruga Argjinatura, Nr.78

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 26.05.2023
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja