Skip to content

Shqipëria Xingang Engineering Co. Ltd
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-02-15 14:45:00
JSON

NIPT: L91709030R
Administrator: Liu Jielin
Objekti i Veprimtarisë: Energjia, inxhinieria dhe shërbimet teknologjike, shitja e materialeve metalike, mineraleve, pajisjeve mekanike dhe aksesorëve, materialeve të ndërtimit dhe zbukurimit, produkteve elektronike, pajisjeve elektrike, pjesëve të automobilave, pajisjeve, pajisjeve telekomunikuese. furnizime per zyra, importit dhe eksportit tè mallrave dhe teknologji.
Emërtime të tjera Tregtare: Shqipëria Xingang Engineering Co. Ltd
Forma ligjore: Degë të Shoqërive të Huaja
Regjistruar: 09.05.2019
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Kine
Kapitali Themeltar(Lekë): 922 200 000,00
Shoqëri e huaj për këtë subjekt: Xi'an Xingang Energy Engineering Technology Co, Ltd, një shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, e themeluar më datë 24.10.2014, me adresë në H6-1801, Yahe Zijin Yangguang, Zhuhong Rd, Wiyang District, Xi’an, Shaanxi Province, e përfaqësuar nga Chen Juan (Sipas Liçences së Biznesit, lëshuar nga Administrata Xi'an për Industrinë dhe Tregtinë, datë 07.12.2017).
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Më datë 22.05.2019, aksionarët e shoqërisë Xi'an Xingang Energy Engineering Technology Co. Ltd vendosën të pezullojnë aktivitetin e degës në Shqipëri.
Ndryshime
Shënime: Kapitali i shoqërisë është 58000000 juan kinez dhe është konvertuar në lekë me kursin e këmbimit të datës 08.02.2020.
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga Ibrahim Rugova, Pallati 7

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 06.02.2020
Statuti i shoqerise
Licenca e shoqerise se huaj, date 07.12.2017
Vendimi I aksionareve per pezullimin e deges ne Shqiperi 22.05.2019
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala