Skip to content

IRCOP S.p.A Degë në Shqipëri
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-02-15 14:45:00
JSON

NIPT: L91709039U
Administrator: Antonio Ciucci
Objekti i Veprimtarisë: Aktivitet në fushën e ndërtimit.
Emërtime të tjera Tregtare: IRCOP S.p.A Degë në Shqipëri
Forma ligjore: Degë të Shoqërive të Huaja
Regjistruar: 09.05.2019
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Itali
Kapitali Themeltar(Lekë): 182 865 000,00
Shoqëri e huaj për këtë subjekt: IRCOP S.P.A, një shoqëri aksionare, e themeluar më datë 16.01.1968 dhe që funksionon sipas ligjeve të Republikës së Italisë, me kod fiskal dhe numër regjistrimi 00471180588, me seli në Romë, Via Appennini, 52 CAP 00198 (Sipas Çertifikatës së regjistrimit në seksionin e zakonshëm, Zyra e Regjistrimit të Shoqërive Romë, datë 01.04.2019).
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Shënime: Kapitali i shoqërisë është 1500000 euro dhe është konvertuar në lekë me kursin e këmbimit të datës 08.02.2020.
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga Abdi Toptani, Torre Drin, kati 2

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 06.02.2020
Statuti i shoqerise
Çertifikata e regjistrimit te shoqerise se huaj 01.04.2019
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala