Skip to content

CoipaCapital OÜ
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-02-15 14:45:00
JSON

NIPT: L91716001Q
Administrator: VITO FAVORITO SCIAMMARELLA
Objekti i Veprimtarisë: Aktivitete për shërbime të tjera financiare me përjashtim të sigurimeve dhe fondeve të pensioneve n.e.c.
Emërtime të tjera Tregtare: CoipaCapital OÜ
Forma ligjore: Degë të Shoqërive të Huaja
Regjistruar: 16.05.2019
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Estoni
Kapitali Themeltar(Lekë): 304 775,00
Shoqëri e huaj për këtë subjekt: CoipaCapital OÜ, një shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, që funksionon sipas ligjeve të Estonisë, me kod regjistri 14651439, me adresë në roosikrantsi tn 2, Kesklinna linnaosa, Tallinn, Harju Maakond, 10119, e përfaqësuar nga Z. Vito Favorito Sciammarella (Sipas regjistrit të aktiviteteve ekonomike, Estoni, datë 28.03.2019).
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Shënime: Kapitali i shoqërisë është 2500 euro dhe është konvertuar në lekë me kursin e këmbimit të datës 07.02.2020.
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga Themistokli Gërmenji, Pallati Ambasador I, Kati I-rë

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 10.02.2020
Statuti I shoqerise se huaj
Te dhena te shoqerise se huaj, date 28.03.2019
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala