Skip to content

GEF.AL
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-02-15 14:45:00
JSON

NIPT: L91720508H
Administrator: Lorenc Smajli
Objekti i Veprimtarisë: Tregtimi me shumicë i naftës, gazit, nënprodukteve te tyre, perfshire biokarburantet duke përfshire naftën bruto dhe nënproduktet e saj sipas kategorive 0, I, II, III, IV, e V te ligjit. Objekt i shoqërisë do të jetë gjithashtu importi dhe eksporti i naftës bruto dhe nënprodukteve të saj, si dhe tregtia me shumicë dhe pakicë karburanteve, lubrifikantëve, vajrave industrial, grasove, lëndëve djegëse të të gjitha llojeve dhe kategorive. Pavarësisht specifikimeve më sipër, shoqëria mund të kryejë çdo aktivitet të ligjshem në Republikën e Shqipërisë.
Emërtime të tjera Tregtare: GEF.AL
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 25.04.2019
Rrethi: Durrës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi, Itali
Kapitali Themeltar(Lekë): 3 500 000,00
Numri i pjesëve: 3 500
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Lorenc Smajli, Giovanni Tanzarella, Edmond Shahini
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durrës, Xhafzotaj, Autostrada Durrës-Tiranë, Xhafzotaj, Km. 6

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 11.02.2020
Statuti i shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala